Showing posts with label Game. Show all posts
Showing posts with label Game. Show all posts

Sunday, December 9, 2012

Download Game Battlefield 3

By Arief Budiman | At 9:42 AM | Label : , | 2 Comments
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم



Game DesCription:

Battlefield 3 leaps ahead of its time with the power of Frostbite™ 2, the next instalment of 
DICE's cutting-edge game engine. This state-of-the-art technology is the foundation on 
which Battlefield 3 is built, delivering enhanced visual quality, a grand sense of scale, 
massive destruction, dynamic audio and incredibly lifelike character animations. As bullets 
whiz by, walls crumble, and explosions throw you to the ground, the battlefield feels more 
alive and interactive than ever before. In Battlefield 3, players step into the role of the elite 
U.S. Marines where they will experience heart-pounding missions across diverse locations 
including Paris, Tehran and New York.

Frostbite 2 – Battlefield 3 introduces Frostbite 2, the incredible technology that takes 
animation, destruction, lighting, scale and audio to new heights.  Built upon this powerful 
game engine, Battlefield 3 immerses players physically and emotionally to the world 
around them like never before.

Feel the Battle — Feel the impact of bullets and explosions, drag your fallen comrades into 
safety, and mount your weapon on almost any part of the terrain.  Battlefield 3's cutting 
edge animation, spectacular visuals and real as hell battle gameplay attack your senses 
and make you feel the visceral warrior's experience like no other FPS.

Unparalleled Vehicle Warfare — The best online vehicle warfare experience gets even 
better with a fitting sonic boom as fighter jets headline an impressive lineup of land, air and 
sea vehicles. Other returning fan favourite features include 64 players for PC and prone.

Urban Combat — Take the fight to iconic and unexpected places in the USA, Middle East, 
and Europe including claustrophobic streets, metropolitan downtowns, and open, vehicle-
friendly landscapes as you fight your way through the war of tomorrow.

Battlefield 3 was released back on 25 october 2011 , it has taken me a whale but I Finally have the first working copy that I Know of ! All Functions of this game work !! This game is fully updated so do not download any new updates after installing.


Download now , with :

Monday, November 5, 2012

Download | Game Pepsi Man PS1 di PC

By Arief Budiman | At 10:16 PM | Label : | 2 Comments
Masih ingatkah Anda dengan Game PS 1 ini yang berjudul Pepsiman? Kalo dulu Anda pernah memainkannya, kalian pasti ingat sekali dengan game ini. Game Pepsi Man begitu populer. 

Tapi sekarang tentu saja game ini sudah tidak sepopuler dahulu, sekarang sudah kalah sama Point Blank, Antartica Online, dan lain sebagainya


Download Game Pepsi Man dan Mainkan di Komputer Anda

Dan ternyata usut-punya usut, game ini masih bisa dimainkan, bukan di PS 1 tapi di PC Komputer.Jika Anda berminatsilakan Anda klik download Pepsi Man di bawah ini:



Petunjuk :

  • Untuk memainkan game ini, silahkan jalankan file Launch
  • saat muncul Press Start, silahkan tekan Enter
  • Untuk memilih, silahkan gunakan tombol D

Tombol-tombol saat permainan:

  • Arah Jalan : <- dan ->
  • Lompat : X
  • Sliding : A
  • Berlari cepat : tahan tombol arah atas dan tekan tombol A
  • Rem : tahan tombol arah bawah dan tekan tombol A
Selamat bermain dan selamat mencari kaleng Pepsi. (Source) (Arief)

Download | Game PlantsVSZombies Season 2 (New)

By Arief Budiman | At 10:13 PM | Label : | 1 Comments
PlantsVSZombie (Session) 2

Udah tau dong Game ini? Walaupun game Ringan namun game ini cukup menarik. Saya sendiri dikala bosan sering memainkan Game ini. Kini PlantsVsZombie telah Update Session 2 dimana menurut saya terdapat sedikit perbedaan dari Grafik dan di Session 2 ini kita dapat Membuat zombie kita sendiri, zombie yang telah kita desain tadi akan muncul ketika kita bermain (ketika gelomang zombie yang baru, dia yang bawa bendera) dan otomatis zombie yang kita desain itu gambarnya akan muncul di desktop kita file jpg nya.

Screen Shot [From My PC] :

PlantsVSZombie (Session) 2

PlantsVSZombie (Session) 2

New Fitur Screen Shot :

PlantsVSZombie (Session) 2


System Requirements

  • OS                       :      Windows XP/Vista/7
  • Memory (RAM)   :      512+ MB RAM
  • Processor             :      1.2+GHz MHz or faster
  • DirectX Version    :     8.0                      

#Tested By Windows 7 Ultimate 32 Bit





Source Arief

Tuesday, October 30, 2012

Download | Angry Birs Space V1.2.0

By Arief Budiman | At 1:47 PM | Label : , | 0 Comments
 Angry Birds Space v1.2.0 Full Version

Game angry bird memang banyak penggemarnya oleh karena itu saya share game ini untuk anda pengunjung b-digg yang kebetulan lagi nongkrong disini. Sebelumnya saya sudah share game angry bird rio yang tak kalah seru juga dengan angry bird yang lainnya.

Pasti bro/sis yang suka sama game  sudah tahu kan game yang sangat terkenal ini, bahkan sudah dibuatkan filmnya lho kalo ngga salah :D.


Game ini memang nggak ada bosen-nya kalau dimainin, Sorry ya kalau ada yang berbeda pendapat. Dan berikut ini fitur-fitur terbaru dan SS dari Angry Birds Space v1.2.0 Full Version:

  • 60 Tingkat antar bintang
  • Upate gratis
  • Jenis burung baru
  • Negara adidaya baru
  • Gravitasi nol petualangan luar angkasa
  • Trik tembakan menggunakan gravitasi planet
  • Level bonus tersembunyi
  • Latar belakang indah dan detail

 Angry Birds Space v1.2.0 Full Version


Nah yang sudah tidak sabar lagi pengen Download Angry Birds Space v1.2.0 Full Version berikut ini link downloadnya:


Password : minigames

Tuesday, October 23, 2012

Download | Patch 3.2 PES 2012

By Arief Budiman | At 5:36 PM | Label : , , | 2 Comments

Kini telah hadir patch PES 2012 versi 3.2, Dalam versi ini ada beberapa tambahan dan perubahan dari fitur seperti wajah, jersey, sepatu, bola dll. 

Sebenarnya perubahan tidak begitu banyak, tapi tak apa lah untuk sekedar merasakan yang terbaru dari dunia bola.

New Features:
  • New boots: Nike Mercurial Vapor VIII, Nike CTR360 Maestri II, Nike Total 90 Laser IV, Nike Tiempo Legend IV
  • New faces: More than 250 new faces added in faceserver, in total more than 1500 faces in faceserver
  • New kits: Cagliari, Catania, Genoa, Lazio, Real Madrid, Mallorca, Murcia, Palermo, QPR
  • New league: Serie B (18 teams, all correct squads, lineups, kits, players)
  • New scoreboards: Serie A; updated Bundesliga; EPL replay logos (SUMBER)


Link Gratis/Free Download Patch 3.2 PES 2012 Terbaru via Mediafire :




Download single via IDWS :


(ARIEF)
Posting Lama ►
 

Followers

About Me

My photo

Tiada hari tanpa Online, Mau tuker informasi ? Saya sudah mantengin di Facebook , twitter , G+. Tuker pikiran sama sama menguntungkan kok :D

Copyright © 2012. Narrow Shot - All Rights Reserved B-Seo Versi 3 by Bamz Templates